Ralph Tip Media & Communicatie

TV Maker

Nieuws, sport en varia, op alle gebieden heb ik tv en radio gemaakt. De voorkeur gaat echter duidelijk uit naar sport en varia.

Eindredacteur FOX Sports (EndemolShine) en Ziggo Sport (Southfields)

Voor FOX Sports doe ik eindredactie van voetbalwedstrijden in de Eredivisie. Loopt via televisieproducent Endemolshine. Voor Ziggo Sport veel live hockey gedaan en ook andere sporten (volleybal, korfbal). LIVE sport op tv blijft mooi hoor!

FOX Willem 2volleybal-2hockey Den Bosch

Zomer in Gelderland

Ook in 2019 mag ik met de geweldige crew van Zomer in Gelderland weer de provincie in. Vier weken lang zetten we Gelderse dorpen en buurtschappen in de spotlights. De hele dag LIVE radio op locatie en vijftien LIVE tv shows. Fantastisch project om als eindredacteur weer te doen! Van 5 tot en met 30 augustus, elke werkdag!

Ik geloof in Gelderland

Voor Omroep Gelderland werk ik op dit moment druk aan een nieuw televisieprogramma over religie en religieuze beleving in Gelderland. Vanaf 10 maart te zien op televisie!

Projectleider Giro 2016

De Ronde van Italië ofwel de Giro was in mei 2016 4 dagen in Nederland. Omroep Gelderland heeft daar flink mee uitgepakt op radio, tv, internet en de social media. De omroep vroeg mij dit project te leiden. Prachtige uitdaging! Het was een feest om in dit spektakel rond te lopen! Onder meer 4 live shows gemaakt op tv met presentatoren Bas Steman en Leontien van Moorsel.

decor met busGiro met Tjallingiistudio gemeentehuis

Research, interviews en regie

Clubgenoten was tot en met 2015 een tv programma waarin oud sporters herenigd werden met teammaatjes van vroeger. In de speciale laatste aflevering brachten we nog één keer de allerlaatste selectie van FC Wageningen (sinds 1992 failliet) bij elkaar. Ik deed research, interviews en regie voor deze unieke uitzending.

  • Contactgegevens

    Ralph Tip Media & Communicatie

    06-23393040
    info@ralphtip.nl

    KVKnr: 64582132